Vannastavne aktivnosti

aktiv

irena

PRIREDBE

ST. NICOLAS SCHOOL u skladu sa željama svojih najmlađih đaka i njihovih roditelja priređuje priredbe na kojima deca pevaju i glume na stranom jeziku i tako primenjuju stečeno znanje. Prednosti ovakvih aktivnosti su brojne. Ne samo da se deca zabavljaju i oslobađaju straha od javnog nastupa, već se ohrabruju da komuniciraju na stranom jeziku od najranijeg uzrasta.

van3 van41

LETNJA ŠKOLA U ENGLESKOJ

ST. NICOLAS SCHOOL u saradnji sa agencijom EducoTeam organizuje odlaske u letnje škole jezika u Engleskoj. Na ovaj način se deca upoznaju ne samo sa izvornim engleskim jezikom, već i sa kulturom i obeležjima Velike Britanije.

DSCN2617van6

TAKMIČENJA - ADA CIGANLIJA

Imajući u vidu činjenicu da se takmičenja mogu pozitivno odraziti na motivaciju učenika, ST. NICOLAS SCHOOL organizuje razna takmičenja koja deci omogućavaju da se zabave i uživaju sa svojim drugarima i profesorima. Tako smo organizovali takmičenje u sportskim i društvenim igarama na Adi, gde je do izražaja dolazilo ne samo znanje stranog jezika, već i sposobnost funkcionisanja u okviru tima. Naši đaci su se takmičili u sportsko-društvenim igrama, pa su tako igre pantomime, asocijacija i kvizovi onim najupornijim i najspretnijim takmičerima pomogli da osvoje diplome i medalje. Ipak, pravi pobednici cu bili oni kojima osmeh nije silazio sa lica. Osim toga, organizovali smo i turnire u stonom tenisu, a najuspešnijima su dodeljene nagrade.

IMG 2871van8van9van10

NASTUPI TALENTOVANE DECE

ST. NICOLAS SCHOOL se može pohvaliti đacima koji ne samo da govore strane jezike, već poseduju talente za muziku, recitaciju, sport, matematiku... Stoga, često pozivamo naše talentovane đake da svojim drugarima, zaposlenima u školi, kao i prijateljima naše škole pokažu u čemu su najbolji.

van111van112

POZORIŠTA I MUZEJI

Kako bi jednog dana izrasli u svestrane ljude, ST. NICOLAS SCHOOL svoje najmlađe đake vodi na pozorišne prestave , izložbe i obilaske muzeja u pratnji njihovih profesora. Do sada smo posetili Vojni muzej, Muzej nauke i tehnike, izložbu Pabla Pikasa „Na Azurnoj obali”, izložbu „Bozanski svetovi“ Salvadora Dalija, prisustvovali predstavi „Don Juan Tenorio“ na španskom jeziku...

van13van14van15van16

Lokacije

REFERENTNA LISTA